Hakukoneoptimointia yrityksille, jotka haluavat lisää myyntiä

Miksi hakukoneoptimointi?

Tavoita asiakkaat kun he etsivät yritystäsi

Ihmiset etsivät yrityksesi tuotteita tai palveluja Googlesta. Näkymällä Googlen ensimmäisellä sivulla voit tavoittaa uudet asiakkaat juuri silloin kun he tarvitsevat tuotettasi tai palveluasi.

Hakukoneoptimointi säästää rahaa

Oikein tehty hakukoneoptimointi ei ole kulu vaan se on investointi, joka tuottaa "korkoa korolle". Rahan syytäminen mainontaan vähenee tai jopa loppuu ja hyvä Google näyvyys parhaimmillaan vahvistaa itse itseään ajan kanssa.

Miksi ostaa hakukoneoptimointia minulta?

 1. 1
  Syy numero 1:
  Hankin itse 99% asiakkaistani ja leijonaosan tuloistani hakukoneoptimoinnin avulla. Ostaisitko hakukoneoptimointia yritykseltä, joka myy sitä puhelinmyyjän avulla? 
 2. 2
  Syy numero 2:
  Minulla on näyttää todellisia tuloksia ja referenssejä niin asiakasprojekteista kuin omista sivustoista. 
 3. 3
  Syy numero 3:
  I am an SEO eli suomeksi minä olen hakukoneoptimointi... vai miten se nyt menee :) En siis ole mikään digimarkkinoinnin sekatavarakauppa, joka yrittää myydä kaikkea kaikille. 

Älä siis osta hakukoneoptimointia jokapaikanhöylältä... vaan minulta!

Jokapaikanhöylä kuvaa ihmistä, joka osaa monia taitoja olematta silti mestari missään niistä. Henkilö on yleispätevä muttei spesialisti; kuten yleistyökalu jossa on monta työkalua, muttei yhtäkään hyvää.

Hakukoneoptimointi yrityksille kattaa koko SEO-prosessin

SEO-auditointi

Suoritan teknisen SEO-auditoinnin, joka paljastaa kaikki mahdolliset ongelmakohdat, jotka voivat heikentää sivuston hakukonenäkyvyyttä.

Ongelmakohtien korjaus

Voin auttaa useimpien ongelmakohtien korjaamisessa. Pystyn korjaamaan muun muassa rikkinäiset linkit, duplikaatit ja ongelmat konversioseurannan kanssa. 

Avainsanatutkimus

Avainsanatutkimuksessa ei ainoastaan pyritä löytämään avainsanoja ja tutkimaan niiden hakuvolyymeja. Avainsanatutkimuksen avulla selvitetään myös mitä vaaditaan, että sivusto pääsee valituilla avainsanoilla Googlen hakutulosten kärkeen. 

Kilpailija-analyysi

Kilpailija-analyysissa selvitetään avainsanat, joilla kilpailijat näkyvät Googlen hakutuloksissa, kilpailijoiden sivustojen ulkoiset linkit, kilpailijoiden hakusanamainokset sekä hakusanamainonnan avainsanat. 

SEO-strategia

Hakukoneoptimointistrategia voidaan luoda avainsanatutkimuksen ja kilpailija-analyysin pohjalta kun tiedetään millä avainsanoilla halutaan näkyä Google hakutuloksissa ja ollaan selvitetty kilpailutilanne. Hakukoneoptimointistrategia määrittelee toimenpiteet, joilla hakukonenäkyvyyttä kehitetään.

Hakukoneoptimoinnin käytännön toteutus

Hakukoneoptimoinnin käytännön toteutus on muun muassa sivuston meta-tagien optimointia, teknistä hakukoneoptimointia, vanhojen sisältöjen optimointia ja uuden sisällön tuottamista sekä linkkien hankkimista.

Käyttökokemuksen optimointi 

Sivuston käyttökokemuksen optimointi (englanniksi UX Optimization) on tärkeä osa hakukoneoptimointia, sillä käyttökokemuksella on koko ajan yhä suurempi rooli hakutulossijoitusten määräytymisessä.

Linkkien rakentaminen

Linkit ovat yksi tärkeimmistä ellei tärkein hakutuloksiin vaikuttava tekijä, mutta samalla oikeasti laadukkaiden linkkien rakentaminen on todella työlästä. Pyrin aina saavuttamaan tuloksia ensisijaisesti muilla keinoilla, mutta linkkien rakentaminen ja outreach onnistuvat minulta.

Kysy tarjous

...Sold out eli loppuunmyyty, nimittäin minun aikani. Tällä hetkellä en siis ota uusia asiakasprojekteja lukuun ottamatta SEO-auditointeja.

>
Vieritä ylös