Hakukoneoptimointia yrityksille

Konsultointi & optimointi

Autan yrityksiä hakukoneoptimoinnissa. Tarjoan sekä konsultointia että koko SEO-prosessin avaimet käteen toteutusta. 

White Label SEO

Palveluni ovat tarjolla myös muille yrityksille kuten web-kehittäjille. Kaikki raportit ovat 100% white label.

SEO-auditointi

SEO-auditointi paljastaa hakukonenäkyvyyttä heikentävät ongelmakohdat ja tarjoaa toimivan tehtävälistan tulosten parantamiseksi.

Avainsana-analyysi

Kartoitan toimivat avaisanat ja selvitetän mitä vaaditaan, että valituilla avainsanoilla pääsee Googlen hakutulosten kärkeen.

Linkkien rakennus

Työkalupakkiini kuuluvat muun muassa outreach, vieraskirjoitukset, broken link building ja merger technique.

Paikallinen hakukoneoptimointi

Optimoin yrityksen sivut näkymään Googlessa palvelu + paikkakunta hauilla. Optimoin lisäksi Google My Business -tiliä ja karttanäkymää.

HAKUKONEOPTIMOINTIA JOKA TOIMII

Hakukoneoptimointi on sijoitus, jolle täytyy saada tuottoa. Tärkein taitoni on kyky arvioida mitä toimenpiteitä vaaditaan, jotta hakutulossijoitukset ja myynti saadaan nousuun seuraavan parin kuukauden aikana. Hallitsen kaikki hakukoneoptimoinnin osa-alueet, myös SEO-copywritingin ja linkkien rakennuksen.

Hakukoneoptimointipalvelu yrityksille kattaa koko SEO-prosessin

Hakukoneoptimointipalveluni kattaa kaikki hakukoneoptimoinnin osa-alueet. Voit ostaa minulta koko SEO-prosessin tai vaihtoehtoisesti voin auttaa yksittäisissä hakukoneoptimoinnin osa-alueissa. Olen tuotteistanut osia SEO-prosessista (SEO-auditointi, avainsanatutkimus ja kilpailija-analyysi) ja tarjoan näitä palveluita myös muille yrityksille kuten mainostoimistoille (kaikki raportit ovat 100% white label). 

1

SEO-auditointi 

Suoritan teknisen SEO-auditoinnin, joka paljastaa kaikki mahdolliset ongelmakohdat, jotka voivat heikentää sivuston hakukonenäkyvyyttä.

Lue lisää SEO-auditoinnista ja tutustu palveluun.

2

Ongelmakohtien korjaus 

Voin auttaa useimpien ongelmakohtien korjaamisessa. Pystyn korjaamaan muun muassa rikkinäiset linkit, duplikaatit ja ongelmat konversioseurannan kanssa. Kysy lisää!

3

Avainsanatutkimus 

Avainsanatutkimuksessa ei ainoastaan pyritä löytämään avainsanoja ja tutkimaan niiden hakuvolyymeja. Avainsanatutkimuksen avulla selvitetään myös mitä vaaditaan, että sivusto pääsee valituilla avainsanoilla Googlen hakutulosten kärkeen. Kysy lisää!

4

Kilpailija-analyysi 

Kilpailija-analyysissa selvitetään avainsanat, joilla kilpailijat näkyvät Googlen hakutuloksissa, kilpailijoiden sivustojen ulkoiset linkit, kilpailijoiden hakusanamainokset sekä hakusanamainonnan avainsanat. Lue lisää kilpailija analyysista ja tutustu palveluun!

5

Hakukoneoptimointistrategia 

Hakukoneoptimointistrategia voidaan luoda avainsanatutkimuksen ja kilpailija-analyysin pohjalta kun tiedetään millä avainsanoilla halutaan näkyä Google hakutuloksissa ja ollaan selvitetty kilpailutilanne. Hakukoneoptimointistrategia määrittelee toimenpiteet, joilla hakukonenäkyvyyttä kehitetään.

6

Hakukoneoptimoinnin käytännön toteutus 

Hakukoneoptimoinnin käytännön toteutus on muun muassa sivuston meta-tagien optimointia, teknistä hakukoneoptimointia, vanhojen sisältöjen optimointi ja uuden sisällön tuottamista sekä linkkien hankkimista.

7

Käyttökokemuksen optimointi 

Sivuston käyttökokemuksen optimointi (englanniksi UX Optimization) on tärkeä osa hakukoneoptimointia, sillä käyttökokemuksella on koko ajan yhä suurempi rooli hakutulossijoitusten määräytymisessä.

8

Linkkien rakentaminen 

Linkit ovat yksi tärkeimmistä ellei tärkein hakutuloksiin vaikuttava tekijä, mutta samalla oikeasti laadukkaiden linkkien rakentaminen on todella työlästä. Pyrin aina saavuttamaan tuloksia ensisijaisesti muilla keinoilla, mutta linkkien rakentaminen astuu kuvaan aina kun kaikki mahdollinen on tehty ja hakutulossijoitukset ovat jämähtäneet tavoitteita heikommille sijoille. Kysy lisää!

Mikael Jukarainen


F​​​​​aq

Kuinka paljon hakukoneoptimointipalvelu maksaa?

Voiko asiakas tehdä osan toimenpiteistä itse?

Mitä toimenpiteitä asiakkaalta vaaditaan?

Onko palvelulla / sopimuksella minimikesto?

Ovatko palvelut tarjolla kaikille yrityksille?

Mitä White Label SEO tarkoittaa?

Ota yhteyttä!

>