Lainojen yhdistäminen – case tyontulevaisuus.fi

Tyontulevaisuus.fi on domain, jonka hankin joitakin vuosia sitten. Sivusto oli pitkään aika retuperällä ja sen kehittäminen täysin jäissä, koska itselläni ei ollut yhtään aikaa panostaa siihen.

Onneksi tällä hetkellä minulla on kumppani, joka huolehtii kaikesta sivuston sisältöön ja ulkoasuun liittyvästä ja minun roolini on lähinnä luoda SEO-strategia projektille.

SEO-strategiaan liittyen tyontulevaisuus.fi onkin erittäin mielenkiintoinen projekti. Sivusto on rakenteeltaan ja arkkitehtuuriltaan täysin erilainen, jos sitä vertaa puhelinliittymien vertailusivustooni.

Informatiivinen sivusto rahasta ja taloudesta

Sivuston on tarkoitus olla informatiivinen sivusto, joka käsittelee mm. etätyötä, nettibisnestä, säästämistä, sijoittamista ja muita raha-asioita.

Tarkoitus on tietysti saada affiliate tuloja, muun muassa lainojen yhdistäminen -artikkelilla, mutta jos sivustoa vertaa tyypillisiin laina-affiliate sivustoihin, niin se eroaa niistä kuin yö ja päivä.

Kyseessä on puhtaasti strateginen valinta.

Kun mietitään esimerkiksi linkkien hankkimista sivustolle, niin voi olla ihan pikkuisen helpompaa hankkia ns. ”oikeita” linkkejä tyontulevaisuus.fi:lle kuin jollekin sivustolle, jonka domain nimessä esiintyy laina tai vippi ?.

>
Vieritä ylös