Parhaat SEO ja internet-markkinointi podcastit

Olen oikea podcastien suurkuluttaja 🙂

Käyn yleensä joka arkiaamu juoksemassa ennen työpäivän aloitusta ja samalla kuuntelen jonkun podcastin hakukoneoptimoinnista, copywritingista tai muusta internet-markkinoinnista.

Vuoden aikana tulee siis kuunneltua aikamoinen läjä jaksoja.

Listasin tähän artikkeliin mielestäni parhaat ja hyödyllisimmät podcastit ja nostin lisäksi muutamia yksittäisiä jaksoja esille koska ne ovat NIIN hyviä.

Parhaat hakukoneoptimointi podcastit

Experts On The Wire

Experts On The Wire on yksi parhaista hakukoneoptimointi podcasteista. Jaksot ovat täynnä asiaa ja tätä podcastia kuuntelemalla voi oikeasti oppia jotain hyödyllistä. Yksi parhaista jaksoista on tämä jakso, jossa kooste Dan Shuren keskusteluista hakukoneoptimoinnista Googlen Gary Illyes:in kanssa.

Search Talk Live

Search Talk Live on myös aivan erinomainen SEO-podcast ja sisältö on experttitason asiaa. Jotain podcastin tasosta kertoo sekin, että sellaiset nimet kuten John Mueller ja Matt Cutts ovat Twitterissä kertoneet kuuntelevansa tätä.

Edge of The Web

Edge of The Web on erittäin laadukas hakukoneoptimointi -podcast. Uusia vajaan tunnin pituisia jaksoja tulee tiheään tahtiin ja jaksoissa on vieraina maailman tunnetuimpia SEO-asiantuntijoita.

Muita hyviä SEO-podcasteja

  1. The recipe for SEO success - Ehkä paras hakukoneoptimointi podcast aloittelijoille.
  2. Marketing Speak - Paljon hyviä jaksoja hakukoneoptimoinnista ja digitaalisesta markkinoinnista.
  3. Authority Hacker - Hakukoneoptimointia, niche sivustoja ja affiliate-markkinointia. Parhaat jaksot ne joissa Matt Diggity vieraana.
  4. Niche Pursuits - Hakukoneoptimointia, niche sivustoja ja affiliate-markkinointia. Tämä jakso on vanha, mutta aivan legendaarinen ja kannattaa ehdottomasti kuunnella!
  5. Content and Conversation - Paljon korkeatasoista keskustelua hakukoneoptimoinnista ja markkinoinnista.
>
Scroll to Top
Vieritä ylös